Mottoul zilei

"Adevarul nu dauneaza niciodata unei cauze drepte".

Mahatma Gandhi

duminică, 20 septembrie 2015

Ungurul deghizat in roman/sub o ie romaneasca e camasa ungureasca?

Consulul general ungur al Romaniei la Muenchen, ascuns sub nume romanesc Anton Niculescu, suspectat ca fiind agent sub acoperire al Budapestei in Ministerul Afacerilor Externe (vezi articol Cotidianul http://www.cotidianul.ro/agresiunea-budapestei-m-r-ungureanu-legaturi-dubioase-cu-serviciile-secrete-unguresti-174175/), este un cunoscut antiroman, sau actiunile sale sunt profund antiromanesti. Este jignitor ca acest individ sa poarte costume traditionale romanesti, dupa ce, in anul 2014 a organizat Ziua Nationala a Romaniei pe data de 2 Decembrie, tinand se pare doliu ca toti maghiarii in ziua de 1 Decembrie. Acest individ, este cunoscut ca a dat jos de pe peretii consulatului din Muenchen costumele traditionale romanesti, gasindu-le nepotrivite intr-o locatie care apartine Romaniei in ziua vizitei ministrului Bogdan Aurescu. Este o jignire cum acest individ pozeaza in mare roman dupa ce si-a batut joc de romani ani la rand trimitandu-i sa isi faca nevoile in boschetii din jurul consulatului, pentru ca, marele manager ungur nu a fost in stare sa ceara proprietarului cladirii sa faca cateva modificari utile unui WC civilizat, desi chiria este de ordinul zecilor de mii de euro. Domnule Niculescu. cum aveti neobrazarea sa va pozati ca roman cand stiti foarte bine ca pana si cu copiii vorbiti mai mult ungureste? De ce pana la desconspirarea actiunilor dumneavoastra antiromanesti nu ati binevoit macar o singura data incepand cu anul 2012 sa imbracati un costum traditional romanesc? De ce a fost nevoie sa vina  de la Bucuresti Milena Mihaescu(scuze daca am stalcit numele)de la cabinetul ministrului Bogdan Aurescu sa puna pe pereti costumele traditionale romanesti?
V-au sfatuit serviciile sa pozati in mare roman ca sa uitam antiromanismul actiunilor dumneavostra de la Muenchen?
 Nu domnule Niculescu, tot ungur ramaneti chiar daca va tot deghizati cu nume romanesti sau costume traditionale romanesti si va bateti cu pumnul in piept ca sunteti mare roman. Nu veti fi niciodata, pentru ca, gena, sangele, si mai ales istoria actiunilor dumneavoastra va tradeaza, iar ce ati rezolvat pentru romanii din Germania, ati rezolvat sub presiunea romaneasca.(2012-2013 sunt anii in care ati "rezolvat" dupa propria pricepere, adica umilinta si batjocora pentru romani)
PS: ministrul Bogdan Aurescu si colegii sai din minister nu considera actiunile colegului Niculescu ca fiind antiromanesti, asteptand poate ca steagul de la incinta consulatului sa fie schimbat cu cel maghiar pentru a lua atitudine.


Anton Niculescu, Consulul general al Romaniei la Muenchen, incearca sa creeze imaginea de roman adevarat 
Anton Niculescu cel mai mare roamn
Sub o ie romaneasca e camasa ungureasca?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu